Has Jhan Pagli Fas Jabe | Man Qureshi | Anikriti | Mor Mayaru Naiye Lyrics in Hindi | Cg Song | Satish Jain | AVM
Has Jhan Pagli Fas Jabe | Man Qureshi | Anikriti | Mor Mayaru Naiye | Cg Song | Satish Jain | AVM
Song | Mor Mayaru Naiye |
Singer | Sunil Soni,Anupma Mishra |
Lyrics | Girwar Das Manikpuri |
Music | Sunil Soni |
Producer | Chhotelal Sahu |
Director | Satish Jain |
Artist | Man Qureshi, Anikriti chauhan |
मया लिखे नइये जी हाथ के लकीर म
मया लिखे नइये जी हाथ के लकीर म
मोर मयारू नइये मोर तकदीर म
मोर मयारू नइये मोर तकदीर म
मया लिखे नइये जी हाथ के लकीर म
मया लिखे नइये जी हाथ के लकीर म
मोर मयारू नइये मोर तकदीर म
मोर मयारू नइये मोर तकदीर म
दिल टूटे के कोनो होवय न आवाज हो
फेर कैसे सुनही ये ज़माना
सुर नइये गीत नइये मुक्का होगे साज हो
मन पगला रोवथे दिवाना
दिल टूटे के कोनो होवय न आवाज हो
फेर कैसे सुनही ये ज़माना
सुर नइये गीत नइये मुक्का होगे साज हो
मन पगला रोवथे दिवाना
पिया मिलन के साध ह मोरो
छीन भर म अईला गे
सतरंगी सपना साजन के
केवची म रौंदा गे
जग म अब नइये हो …….
जग म अब नइये हो
मोरो ठौर ठिकाना
अब जिये ल परही
अब जिये ल परही पिरितिया के पीर म
मोर मयारू नइये मोर तकदीर म
मया लिखे नइये जी हाथ के लकीर म
बसुरी के पीरा कोनो जाने न बजैया हो
सात सुर तन म छेदाये
सांस संग आस बनके बाजे सुर बैहा हो
पीरा संग मया ह धन्धाये
बसुरी के पीरा कोनो जाने न बजैया हो
सात सुर तन म छेदाये
सांस संग आस बनके बाजे सुर बैहा हो
पीरा संग मया ह धन्धाये
काखर नजर लगगे बैरी
कोन करिस कसराही
बिच भवर म नैया फस गे
नइ दिखत हे साहिल
अब सीखे ल परही हो …….
अब सीखे ल परही
दुःख ल गले लगाना
अब पिये ल परही
अब पिये ल परही नैना के नीर ल
मोर मयारू नइये मोर तकदीर म
मया लिखे नइये जी हाथ के लकीर म
मया लिखे नइये जी हाथ के लकीर म
मया लिखे नइये जी हाथ के लकीर म
मोर मयारू नइये मोर तकदीर म
मोर मयारू नइये मोर तकदीर म
मया लिखे नइये जी हाथ के लकीर म
मया लिखे नइये जी हाथ के लकीर म
मोर मयारू नइये मोर तकदीर म
मोर मयारू नइये मोर तकदीर म
दिल टूटे के कोनो होवय न आवाज हो
फेर कैसे सुनही ये ज़माना
सुर नइये गीत नइये मुक्का होगे साज हो
मन पगला रोवथे दिवाना
दिल टूटे के कोनो होवय न आवाज हो
फेर कैसे सुनही ये ज़माना
सुर नइये गीत नइये मुक्का होगे साज हो
मन पगला रोवथे दिवाना
पिया मिलन के साध ह मोरो
छीन भर म अईला गे
सतरंगी सपना साजन के
केवची म रौंदा गे
जग म अब नइये हो …….
जग म अब नइये हो
मोरो ठौर ठिकाना
अब जिये ल परही
अब जिये ल परही पिरितिया के पीर म
मोर मयारू नइये मोर तकदीर म
मया लिखे नइये जी हाथ के लकीर म
बसुरी के पीरा कोनो जाने न बजैया हो
सात सुर तन म छेदाये
सांस संग आस बनके बाजे सुर बैहा हो
पीरा संग मया ह धन्धाये
बसुरी के पीरा कोनो जाने न बजैया हो
सात सुर तन म छेदाये
सांस संग आस बनके बाजे सुर बैहा हो
पीरा संग मया ह धन्धाये
काखर नजर लगगे बैरी
कोन करिस कसराही
बिच भवर म नैया फस गे
नइ दिखत हे साहिल
अब सीखे ल परही हो …….
अब सीखे ल परही
दुःख ल गले लगाना
अब पिये ल परही
अब पिये ल परही नैना के नीर ल
मोर मयारू नइये मोर तकदीर म
मया लिखे नइये जी हाथ के लकीर म
मया लिखे नइये जी हाथ के लकीर म
In English
Maya likhe naiye ji Hath ke lakir ma
Maya likhe naiye ji Hath ke lakir ma
Mor mayaru naiye mor takdeer ma
Mor mayaru naiye mor takdeer ma
Maya likhe naiye ji Hath ke lakir ma
Maya likhe naiye ji Hath ke lakir ma
Mor mayaru naiye mor takdeer ma
Mor mayaru naiye mor takdeer ma
Dil toote ke kono howay na aawaj ho
pher kaise sunhi ye zamana
sur naiye geet naiye mukka hoge saaz ho
man pagla rowathe diwana
Dil toote ke kono howay na aawaj ho
pher kaise sunhi ye zamana
sur naiye geet naiye mukka hoge saaz ho
man pagla rowathe diwana
piya milan ke sadh ha moro
chhin bhar ma aila ge
satrangi sapna sajan ke
kewchi ma raunda ge
jag ma ab naiye ho…….
jag ma ab naiye
moro thaur thikana
ab jiye la parhi
ab jiye la parhi piritiya ke peer ma
mor mayaru naiye mor takdeer ma
Maya likhe naiye ji Hath ke lakir ma
basuri ke peera kono jane na bajaiya ho
saat sur tan ma chedaye
saansh sang aash banke baaje sur baiha ho
peera sang maya ha dhandhaye
basuri ke peera kono jane na bajaiya ho
saat sur tan ma chedaye
saansh sang aash banke baaje sur baiha ho
peera sang maya ha dhandhaye
kakhar najar lagge bairi
kon karish kashrahi
bich bhawar ma naiya phas ge
nai dikhat he sahil
ab sikhe la parhi ho…..
ab sikhe la parhi
dukh la gale lagana
ab piye la parhi
ab piye la parhi naina ke neer la
mor mayaru naiye mor takdeer ma
Maya likhe naiye ji Hath ke lakir ma
Maya likhe naiye ji Hath ke lakir ma
यदि आपको इन Lyrics में कोई गलती मिले , तो कृपया हमें संपर्क करे सही Lyrics के साथ।
Comments
Post a Comment